top of page

THE CURSE. Mizeria dezgustătoare care nu avea ce căuta pe Sky Showtime.

Updated: Jan 18


Infect. Insalubru. Dezgustător. Iritant. Doar INFINITY POOL-ul cu Skarsgard și Goth de pe Prime mi-a mai provocat asemenea repulsie în ultimul an.



I-am dat play pentru că în ultimul an am devenit fan Sky Showtime. Mi-a plăcut ideea de curat și filme de colecție. De loc unde un iubitor de filme se simte acasă. Și unde mizeria progresistă nu se simte atât de tare ca și pe celelalte streaminguri. Iar cu LIONESS m-au fixat ca preferințe. I-am pus în top 3.


Dar cu THE CURSE au dat o palmă la căkt.


Cu Emma Stone ca momeală falsă, THE CURSE e o mizerie care îți dă impresia că au avut ceva bani care trebuiau neapărat tocați. Ca bugetarii lui Boloș cu hârtia igienică. Decât să rămână, mai bine îi facem de căkt.


I-au dat pe mâna lui Nathan Fielder, un comediant canadian. Și ăsta și-a făcut distracția. În loc să meargă la terapie, și-a expus frustrările pe banii Sky-ului. În 10 episoade.


sex in trei - nevasta, vibratorul și labagiul

Personaje dezgustătoare. Filmat murdar - ceva între reality show și cinema. Plus un sunet care se vrea terifiant dar e doar enervant - iritant. O fi vrut să fie o satiră la adresa mai multor chestii din vremurile actuale. A vrut, dar n-a putut. A ieșit doar o mizerie.


Zici că e un proiect din anul întâi de facultate la regie - tv. Tot ceea ce n-ar trebui făcut când e vorba de făcut ceva de privit. Parcă au vrut doar să alunge streamerii de pe Sky.



Doi soți șarlatani fac un reality show și vor să înșele indienii dintr-o zonă mai ne-exploatată a Americii. Ea e ciudată și nu ceea ce pare. El e genul de labagiu slăbănog care își îngroașă vocea pentru a fi luat în seamă. Dar e tot un penibil pentru cei din jur.


Părinții ei sunt la fel, șarlatani. Și dezagreabili ca oameni.


Și ăștia doi, cuplul, lucrează cu o echipă de televiziune la un reality show despre ei. Care nu se știe dacă va fi difuzat. Reality show-ul.


Producătorul e la rândul lui un personaj dezagreabil. Fizic și nu numai. Genul cu figuri de New York dar eșuat la mama dracului.


Probabil ca să vândă povestea celor de la Sky au băgat și chestia că o țigancă de-a lor, indiancă de america, îl blestemă pe labagiu într-o parcare.


Am rezistat primul episod și puțin din cel de al doilea. Apoi m-am dus să vomit.


Încerc să-mi șterg din cap că am găsit o așa mizerie pe Sky.



Borro’

Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
bottom of page