top of page

ORBAN declară război pedofililor de la Bruxelles. Președinta Ungariei își dă demisia și pleacă acasă

Updated: Mar 24


Viktor Orban schimbă foaia. După ce progresiștii pedofili și gay de la Bruxelles i-au dat la mue și l-au umilit când s-a decis sprijinirea în continuare a teroristului zelensky, șeful ungurilor contraatacă. 


fb Viktor Orban

La fel ca primarul Birta la noi, când i-a dat peste nas viceprimăriței Nica să-i arate cine-i șeful la Oradea, la Budapesta a apărut în atenția publică - la zece luni după producerea evenimentului - o grațiere semnată de președinta Katalin Novak. Mișcare care a scos ungurii în stradă mai ceva decât i-au scos gașca lui Boloș & Ciolacu pe agricultori săptămânile trecute la noi.


Mamă de trei copii, prima femeie președinte al Ungariei a grațiat în aprilie 2023 un pedofil care era director de orfelinat și făcea sex cu băieții minori pe care îi avea în grijă. Grațierea practicantului de sex cu băieți minori făcea parte dintr-un lot de 25 de grațieri oferite de președinta Novak cu ocazia vizitei Papei Francisc la Budapesta. O fi zis prima femeie președinte a ungurilor că dacă tot vine reprezentantul celei mai cunoscute biserici unde se practică pedofilia merg și câteva grațieri.


Katalin Novak si Zoltan Balogh

BBC spune că pentru pentru grațierea pedofilului ar fi făcut lobby Zoltan Balog, șeful Bisericii Reformate Maghiare. Adică big boss-ul popilor unguri. Ca preafericitul de la noi. Doar că cu Istenem în loc de Doamne ajută. Individul ar fi încercat să mușamalizeze cazul și a forțat unii dintre băieții molestați să-și retragă acuzațiile. Ca în toate filmele cu popi pedofili.


Novak a grațiat protectorul unui pedofil. foto fb-Novak Katalin

Ca și la noi, în cazul Nica, informația a venit de la un site de investigații jurnalistice.

O DAAA. STÂLPII SOCIETĂȚII.

Adică aveau dosarul, l-au scos și l-au dat să fie făcut public. Ca și Birta la noi, are și Orban șobolanii lui promotori de ură. Adoratori ai lui Putin. Plătiți din bani publici sau mai puțin publici. 


Florin Birta intre proprietarii publicației care a atacat-o pe colega de partid Nica. foto fb Muzeul Țării Crisurilor

În discursul ei de adio, prima femeie președinte a ungurilor a recunoscut că „politica este o lume dură, uneori crudă. Unii oameni cred că nu este pentru noi, femeile. Eu nu sunt de acord cu acest lucru. Haideţi să nu ne complacem! Avem nevoie de femei în viaţa publică, pentru că eu cred că, în timp, această lume va deveni un loc mai echitabil, mai paşnic şi, cu siguranţă, mai semnificativ.”

ex-presedinta alături de criminalul propriului popor Zelensky

Până când lumea va deveni un loc mai echitabil, Katalin Novak a plecat acasă. La figurat vorbind, gonită cu pietre. Și-a dat demisia la mai puțin de doi ani de când a fost aleasă în funcție și lasă locul unui viitor președinte care să tragă în aceeași direcție cu șeful ungurilor, Viktor Orban. 


Előre, Sepsi, előre!


Borro’

Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
bottom of page