top of page

N-a mai așteptat să le moară copiii de bătrânețe. Meryl Streep divorțează după 45 de ani de căsnicie


Multipla Oscarizată Meryl Streep șochează Hollywood-ul. De fapt nu Hollywood-ul, pentru că acolo majoritatea sunt cretini. Ci lumea normală. Vrea să fie domnișoară again după 45 de ani de căsnicie. Nu după un an, doi, douăzeci. După aproape jumătate de secol.


Adică a fost măritată 45 de ani, cât a trăit Freddie Mercury. Și acuma, la 74 de ani vrea să fie liberă. Probabil vrea să zboare din floare în floare, ca Albinutza celor de la Voltaj.


Meryl și soțul ei, sculptorul Don Gummer s-au cuplat în 78, când ea își jelea iubitul răpus de cancer. Și acum zic că de șase ani nu s-au mai atins de nici o culoare.


Cu zgomotul de copârșeu susurând ușor în depărtare, ei zic că vor rămâne prieteni. Dar vor să petreacă separat perioada rămasă before groapă.


Hollywood.


Exact ca într-un banc auzit la Radio Zu. Doi soți, trecuți fiecare de 90 de ani la judecător. Vor divorț. Da de ce n-ați divorțat până acum, dacă nu mai vreți împreună? Îi întreabă judecătorul. Și cei doi răspund : am așteptat întâi să moară copiii de bătrânețe.



Borro'



images : Etonline.com

Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
bottom of page