top of page

LET’S GO CYCLING. SĂLARD 2024. Părinți, copii și profesori încep Săptămâna Verde pedalând în natură

Elevii de la Școala Gimnazială Szalardi Janos Sălard încep săptămâna de Școala Verde cu mișcare în aer liber.



Profesorii de sport Andrei Bene și Arnold Schmidt organizează LET’S GO CYCLING. Acțiune prin care încearcă să inspire copiii să descopere natura cu propriii ochi. Și propriile simțuri. S-o vadă altfel decât prin intermediul device-urilor sau a altor dispozitive toxice care otrăvesc copilăria copiilor de azi.


Prof. Andrei Bene

Orice oră petrecută în natură în loc de online înseamnă sănătate pentru corp dar mai ales pentru minte.


La acțiunea organizată de Școala Gimnazială Szalardi Janos Sălard vor mai participa și partenerii lor în acest proiect, Liceul Teoretic Horvath Janos Marghita și Școala Gimnazială Szent Istvan Sâniob.


Partener în proiect este și Școala Primarǎ ,, Americano Românǎ ‘’ Oradea, care va fi reprezentată prin profesorul de sport Șerban Man.



Prof. Șerban Man


Pe lângă plimbarea în aer curat, LET’S GO CYCLING este și despre familie. Pe lângă elevi și profesori, la acțiunea organizată de școala din Sălard vor participa și părinți dispuși să renunțe și ei la o parte din timpul petrecut online pentru a petrece timp în mod sănătos alături de propriul copil.


Participanții la LET’S GO CYCLING îl vor avea alături de ei pe Florin Mihuț, un tânăr care în urma unui accident de motocicletă a ajuns în scaunul cu rotile și acum se antrenează pentru a deveni sportiv paralimpic.



Andrei Bene spune că “L-am invitat pe Florin pentru că prin exemplul lui încerc să-mi motivez mai mult elevii. să-și dorească mai mult de la viațA LOR. Și mai ales vreau să le arăt că în ciuda faptului că uneori în viață apar și momente grele, ce par de netrecut, Nu trebuie niciodată să te dai bătut”.

Pentru reușita LET’S GO CYCLING, Școala Gimnazială Szalardi Janos Sălard are alături Primăria Sălard, Poliția Sălard, Parohia Ortodoxă Sălard și Parohia Reformată Sălard.




Borro'

Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
bottom of page