top of page

GRISELDA. Sofia Vergara magistrală în rolul unei cocalare ordinare care și-a omorât bărbații, a umplut Miami de droguri, și-a prăjit creierii și și-a îngropat copiii

Updated: Feb 24




Încă o producție Netflix care transformă o ființă umană de cea mai joasă speță într-un rockstar numai bun de urmat ca exemplu de către copiii cretini șterși pe creier de tik-tok. 


Dacă Escobar a fost la început un contrabandist și avea un farmec animalic, GRISELDA și-a început cariera ca și prostituată ordinară. Și era îngrozitor de urâtă. 



A urcat apoi în ierarhie și a devenit șefă peste curve. Apoi s-a apucat să vândă droguri împreună cu soții ei unu și doi în Columbia natală. 


Până l-a împușcat pe soțul doi și a trebuit să-și ia cei trei băieți - viitori infractori - din dotare și să fugă la Miami. Aici a tot încercat să intre pe piața narcoticelor, dar nu a fost luată în seamă de cei care controlau zona. 


Povestea celor de la Netflix spune că și-a mobilizat și divizia de curve în încercările ei de a intra pe piață, dar a reușit doar când a importat cubanezi. 



GRISELDA a plătit pentru intrarea ilegală în State a sute de cubanezi infractori - țiganii americanilor.

I-a fidelizat cu alcool și băutură, și apoi a făcut măcel în Miami. 


Și-a ucis toți rivalii în mod sângeros și apoi a început să-și omoare și apropiații pe măsură ce consuma non-stop din drogurile pe care le comercializa. 


Și-a prăjit creierul și a devenit paranoică. N-a ascultat de nimeni, chiar dacă unii vroiau s-o protejeze. Cum a fost și al treilea soț al ei, care a părăsit-o luând cu el și copilul pe care îl aveau împreună. 



Soț pe care l-au ucis cei trei fii cocalari infractori ai Griseldei. Și care - fiii - aveau să moară de-a lungul timpului în timp ce făceau trafic de droguri. Înaintea ei.   


Povestea Netflixului zice că federalii nu reușeau s-o prindă dacă nu s-ar fi predat ea. S-a predat când un traficant mai puternic decât ea venea să-i taie capul după ce nevasta lui făcuse o supradoză la un party în doi cu GRISELDA. 



Ăleia i-a pușcat creierul și a crăpat, iar  Griselda a lăsat-o ca pe o cârpă într-un jacuzzi. 


A primit 15 ani de pușcărie care au devenit 20 după ce unul dintre hitmanii ei a recunoscut că ea i-a ordonat să ucidă.



Ca și politicienii și infractorii de la noi, a ieșit mai repede, după 17 ani. Pe motiv de boală, după ce a suferit un infarct din cauza fumatului long time.


N-am înțeles în primă fază de ce au pocit-o pe Sofia Vergara pentru rolul GRISELDA. I-au aplicat proteze faciale care au transformat tipa super sexi într-o urâtă greu de privit. Dar când am căutat pe net să aflu povestea adevăratei GRISELDA Blanco am înțeles. 



Blanco era de o urâțenie înfiorătoare. Monstruoasă. O centuristă dintr-aia pe care nu o poți trimite la ftut pe timp de zi. Nici o șansă să faci bani cu ea. O dementă ordinară care era la fel de urâtă pe dinăuntru cum era și pe dinafară. 


Ceea ce vezi pe Netflix cu Vergara e Miss Univers față de cea reală.  



GISELDA e mișto, e fain, dar nu pute pe lângă NARCOS sau QUEEN of South. Hiturile care au dus Netflix sus.


Dar e producție Netflix ca-n zilele bune.

Cu CASTING EXCELENT, chiar dacă doar Vergara e A-listed.

O mini-serie excelentă despre un personaj execrabil.


Merită văzut.

Bun. Bun.


Jump pe Netflix și dă-i play.


Borro’ 


 

IMAGINI : imdb.com



Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
bottom of page