top of page

Gal Gadot la baby number 4. Wonder Woman zice că ar naște o dată pe săptămână dacă ar putea. Mai are 3 fete acasă

Wonder Woman a mai adus pe lume o amazoană. Superba actriță care ne-a făcut să avem o părere bună despre evrei a născut la început de martie pe cale naturală o fetiță ce va purta numele Ori. Ceea ce în limba evreilor înseamnă Lumina mea.


Gal Gadot instagram

Spre deosebire de starurile de social media actuale, Gal Gadot nu a apelat la o mamă surogat. A născut natural, prin metoda epidurală.


Și tot spre deosebire de starurile de căkt actuale care nu mai au nici un reper moral, Gadot a făcut noul copil cu același bărbat, Jaron Varsano. Cei doi s-au căsătorit în 2008 și au început să facă copii în 2012.


Gal Gadot instagram

Ori, nou venita în familie, este a patra fată a cuplului din seria începută în 2012 cu Alma. Și care o mai conține pe Maya, din 2018 și Daniella, din 2022.  



Potrivit Entertainment Tonight, Gal Gadot a declarat : 

Iubesc să dau viață. Dacă aș putea, aș face-o o dată pe săptămână. Este magic. Și întotdeauna aleg varianta epidurală, să fiu sinceră. Așa că nu e chiar așa dureros. Merită pentru momentul când simți că creezi o nouă viață . Este incredibil! 

Gal Gadot instagram

Dacă Gal Gadot este o supereroină pentru mulți copii și femei din toată lumea, Jaron Varsano ar trebui premiat și el.


S-o ai acasă pe Wonder Woman în cinci variante diferite de vârstă e tot o treabă de supererou. Superman e pistol cu apă pe lângă el.



Borro’
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
bottom of page