top of page

ECOJUR. Stabilitate, Corectitudine, Profesionalism si Competenta profesionala. Grupul de societăți ECOJUR operează din anul 1992 în Oradea / Bihor.

Updated: 17 hours ago

Grupul de societăți ECOJUR operează din anul 1992 în Oradea / Bihor, acordând servicii firmelor pe problematici precum consultanța fiscală, audit financiar, contabilitate, resurse umane, salarizare si avocatură.





Cu ajutorul unui grup de profesioniști - inspectori de resurse umane și experti in legislația muncii, avocaţi, mediatori, auditori financiar, consultanţi fiscali, experţi contabili, economişti - oferim o gamă completă de servicii.

Începând de la constituiri de societăţi comerciale sub diferite forme juridice; întocmirea de contracte, acte juridice necesare instanţelor de judecată, reprezentare în instanţă.



Continuând cu Audit financiar, Consultanță fiscală, Conducerea evidenţei contabile, Salarizare, documente pentru HR si salarizare, consultanță şi raportare către management, întocmirea de planuri de afaceri, studii de fezabilitate, etc.



Societatea noastră este capabilă să acorde asistenţă clienţi, prin consultanță personalizată, sfătuindu-i în procesele decizionale, elaborând studii de fezabilitate, proiectând variante (soluţii) alternative, ajutându-i să-şi creeze legături strânse cu partenerii locali.


Pe durata procesului de servicii fiecare departament al societăţii are rolul său caracteristic (specific).


Aceasta corespunde cu experienţa noastră, conduita noastră profesională, promovată de un sistem în care eficienţa este fundamentală pentru obţinerea profiturilor si maximizarea-profitului.



Consideram ca istoricul avut cu clientii nostrii, cu unii de peste 20 ani, oferă siguranța unei colaborări bazate pe stabilitate, corectitudine, profesionalism si competenta profesionala.


Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
bottom of page