top of page

BARRACUDA QUEENS. Cinci hoațe fură, beau șampanie și te distrează în limba pistolului cu cuie




SUPER FUNNY. Comedie reconfortantă de vară. Patru prietene zăpăcite fac cheltuieli pe care nu și le pot permite. Ca să poată plăti notele de plată se apucă să fure. Prima lovitură o dau în vecini. Unde dau peste fata proprietarilor. Fata nu le toarnă pe cele patru hoațe, ci li se alătură. Împreună sunt BARRACUDA QUEENS.



După ce obțin banii pentru a-și plăti datoriile, barracudele continuă să fure din plăcere. Chiar dacă sunt amatoare, și mereu bete, continuă să facă ravagii în jur. Iar poliția din zonă nu reușește să le prindă, chiar dacă le are tot timpul sub nas.


Cele cinci BARRACUDA QUEENS au și o semnătură. Beau șampanie și apoi lasă sticla și cinci pahare la locul jafului.


În sfârșit o producție cu protagoniste femei, regizată de o femeie, care te prinde și te amuză la maxim. Dacă era la cinema, ziceam că a meritat banii pe bilet. Așa, merită banii de NETFLIX.


Spre deosebire de mizeriile progresiste cu care Hollywood-ul ne-a intoxicat mințile în ultimii ani, producția suedezelor de la Asp Varhos e absolut încântătoare.


Pleacă de la o poveste adevărată plasată în Suedia anului 1995, schimbă personajele principale din bărbați în femei, dar o face în așa fel încât nici nu mai contează.


Că a fost sau nu poveste reală, că barracudele erau de fapt barracuzi, nu mai are nici o importanță când urmărești noul hit de pe NETFLIX.


Povestea e spusă în cel mai cursiv mod posibil, parcă ar fi scrisă de Damian&Bugnar și Clanul lor.



Sexul este prezent în film atât cât trebuie, într-o manieră funny. Sau uneori nu. Cam cum e și în viață.


Dar fără să ți se arunce cu sex și mizeriile de gen în ochi, până îți sângerează creierul, cum e trendul acum.


Dar punctul forte, dincolo de scris, e castingul. Aici au dat lovitura.


Zici că au lucrat cu Domnica Circiumaru și gașca ei fantastică din toate producțiile românești de succes.



Alva Bratt, Tea Stjärne, Sarah Gustafsson, Sandra Zubovic, Tindra Monsen le fac senzațional pe cele cinci barracude.


Practic, de la jumătatea primului episod, cele cinci te fac prin jocul lor să nici nu mai auzi limba în care e vorbit noul hit NETFLIX fără staruri de Hollywood.


Pentru că e vorbit în suedeză. Și la început, la primele scene, te simți ca într-un banc al lui Bobonete. Când un personaj zice “te iubesc” în limba nordică ai impresia că îți trage cu un pistol cu cuie în ureche.



Bine, pe lângă cele cinci BARRACUDA QUEENS, un farmec aparte au și personajele mature, familiile hoațelor. Care formează la rândul lor o faună super amuzantă, cu situații de viață în care mulți se vor regăsi.


Părinți care pozează în perfecțiune, dar care se ft încrucișat între ei ca orbii. Și aici, scrisul e perfect. Iar actorii, chiar dacă vorbesc limba pistolului cu cuie, sunt excelenți fiecare pe partitura lui.

https://www.instagram.com/alvabratt/

Ar mai fi de zis despre Alva Bratt, puștioaica de 24 de ani care o face senzațional pe Lollo, personajul de la care pornește toată nebunia.


Tot suedeză vorbește și ea, dar când o vezi treci ușor peste cuiele din ureche.



Pentru că Alva Bratt fură ecranul în fiecare secundă în care apare. Are fața aia de suedeză de pe vremuri, care îți tăia respirația când trecea pe lângă tine. Dar e și în pas cu vremurile, fiind mică de înălțime. Suedeză din epoca globalistă.

Au răcit progresiștii planeta oprind curentul când ea era ieșită 80% din printer. Probabil.


Dar dincolo de cum arată, punctează prin felul cum joacă. E absolut delicioasă în partitura ei de rașpandulă ușuratică de bani gata. Eu zic că după povestea barracudelor de pe NETFLIX o s-o vedem și în producții de buget.


Cum Margot Robbie și-a cam îngropat cariera cu mizeria de Barbie, e loc pentru noi staruri feminine în actoria de top. Staruri feminine care prin jocul lor să transmită trăirile personajului, dar în același timp să bucure și privirea.


Iar Alva Bratt e Actriță. Joacă acum, la 24 de ani, așa cum Gal Gadot nu poate visa vreodată să joace.



BARRACUDA QUEENS arată încă o dată diferența dintre pasiune și mizeria progresistă. În 2018, progresiștii ne-au dat peste ochi cu Ocean’s 8, versiunea cu protagoniste femei a super hiturilor Ocean’s Eleven, unde Pitt și Clooney erau cap de afiș.


Au luat atunci actrițe de top, plus Rihanna, și au zis că dacă băieții pot, și ele pot. Și a ieșit un film trist, ușor penibil, de la care rămâi doar cu afișul și îngrămădeala de staruri feminine pe metru pătrat.


Suedezele de la Asp Varhos au arătat cu BARRACUDA QUEENS cum se face treaba treabă. Poți face film cu femei protagoniste pe care să-l aplaude și bărbații. Trebuie doar să știi rețeta. Și vorba lui Daniel David, să fii bun în ceea ce faci.


Pe scurt, dacă vrei o comedie care să te binedispună, push PLAY pe NETFLIX la BARRACUDA QUEENS. Sunt episoade de jumătate de oră, povestea e scrisă fain, actorii sunt excelent aleși. Refreshuitor, ca un set de cocktailuri cu umbreluță în piscina de la Apuseni Wild în mijloc de august.


Merită toți banii de NETFLIX!



BIG BIG LIKE!


Borro’








Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
bottom of page